Gå till innehåll

SSF

En bild

SISU Idrottsutbildarna

Er förening kan ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna för att utveckla föreningen. Exempelvis genom att göra en analys av nuläget och identifiera era behov för att skriva ned i en egen utvecklings- och utbildningsplan. Eller genom folkbildning lära tillsammans för att bli fler och bättre.

För att kunna genomföra era planer kan ni söka ekonomiskt stöd, via Idrottslyftet. Stöd kan ges både till aktiva, tränare och ledare, föräldrar, grupper och själva föreningen.

Hitta utbildning

SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Här erbjuds en mängd olika utbildningar. Du kan söka på två ställen:

  1. Bosön utbildning Länk till annan webbplats.
  2. RF-SISUs webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Få hjälp att utveckla föreningen

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren, utvecklingen gör vi tillsammans. Inspireras av andras smarta idéer, gå en idrottsöverskridande utbildning och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna när ni behöver stöd i er utveckling.

SISU Idrottsutbildarna ska verka för och bidra till idrottens utveckling genom utbildning och folkbildning. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 19 st RF-SISU distrikt finns till för föreningarna på lokal och regional nivå. Hitta ditt RF-SISU distrikt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att få stöd och vägledning eller gå en utbildning digitalt eller fysiskt via kunskapsportalen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

RF-SISU konsulenterna bidrar med en mängd stöd och verktyg för dig som är ledare eller tränare i en idrottsförening. Det kan exempelvis handla om utmaningar i er förening, där ni behöver hjälp att föra samtalen framåt.

LÄS MER: SISU Idrottsutbildarnas webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad
2023-12-12
Publicerad
2022-12-20
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Katarina Fahlén
katarina.fahlen@skidor.com
070-372 20 41

Huvudsponsor