Gå till innehåll

SSF

En bild

Unga ledare på snö – för alla våra idrotter

Ungt ledarskap en investering i framtiden för Svenska Skidförbundet. Genom att ge unga möjligheten att påverka och forma organisationen skapar vi en dynamisk och hållbar framtid för svensk skid- och snowboardåkning.

Svenska Skidförbundet vill se fler unga ledare i våra föreningar. Vi startade upp i höstas med en unga ledare helg på Bosön där 70 st ungdomar och 10 ledare deltog. Det var en fullmatad helg på Bosön med workshops, inspirerade föreläsningar, utbildning och intressanta samtal inom ledarskap, träning, event och anläggning samt andra ämnen som rör Svenska Skidförbundets organisation. Vi deltog också digitalt en stund på Skidtinget i Uppsala och inspirerade till ungt inflytande i Svenska Skidförbundet. Vi hade också några av våra världsstjärnor och ledare från några av våra idrotter. Deltagarna erbjöds helpension, dagsaktivitet/utbildning och övernattning.

Unga ledare på snö 2024 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Även detta år kommer det att arrangeras en helg för dig mellan 15-25 år på Bosön. Inbjudan till 18-20 oktober 2024 kommer inom kort. Där kommer vi erbjuda utbildning både för dig som redan har utbildning och för dig som har genomgått utbildning.

Nätverket Unga ledare på snö

Är du mellan 14-25 och vill vara med och påverka i det vuxna rummet. Eftersom unga vet bäst vad de unga vill, vi är morgondagens ledare!

Nätverket har digitala möten och är bland annat med och påverkar innehållet på Bosöhelgen - Unga ledare på snö

Här är anmälan till nätverket Unga ledare på snö. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Saknar du föreningstillhörighet?

Om du ännu inte har något uppdrag som ledare i förening eller du kanske har ledaruppdrag men inte tillhör en förening, hör du av dig till anna-karin.jejlid@skidor.com så får du hjälp med att hitta en förening att vara ledare i.

Senast uppdaterad
2024-05-20
Publicerad
2023-08-17
Skribent
Anna-Karin Jejlid, SSF
Kontaktperson
Anna-Karin Jejlid
anna-karin.jejlid@skidor.com
0702161020

Huvudsponsor